TAKE-AWAY Eindejaar
Geen zin om de hele avond in de keuken je te staan uitsloven of gewoon geen grote chef? Dan kan u ook voor de eindejaarsfeesten weer beroep doen op onze chefs en hun creaties!
Al onze afhaalgerechten en menu’s worden voorzien van alle toebehoren en komen met uitleg van de chef over hoe ze op te warmen en te presenteren.
AFHAAL MOMENTEN
Zaterdag 24/12
Van 16h tot 18h
Zaterdag 31/12
Van 16h tot 18h
BESTELLEN
Via mail
brasserie@golflounge.be
Telefonisch
0472/35.78.24
Oesters ( 6 stuks )
€ 14,00
Kreeft " belle vue" ( categorie 650/700 gr.)
Dagprijs
Kreeft " in oven/ tomaat/ look" (categorie 650/700gr .)
Dagprijs
Kreeft "asian" ( categorie 650/700 gr.)
Dagprijs
Assortiment hapjes ( koud en warm)
€ 9,00
Tapasschotel ( assortiment tapas vlees/vis)
€ 25,00
Voorgerechten
Gamba's à la plancha
Tartaar van coquilles/ limoen / koriander
Kaaskroketjes/ saladegarnituur
Garnaalkroketjes/ saladegarnituur
Huisbereide wildpaté/ appelconfijt
Huisbereide terrine de foie gras/ uienconfijt/ kramiek
Grietfilet/ jonge spinazie/ garnaalmousseline
Scampi "diabolique (6st)
Scampi "kreeftensaus" ( 6st)
Carpaccio van belgisch wit-blauw/ parmesan/ truffel/ rucola
SOEPEN
Soepje van aardpeer/ pancetta/ boschampignons
Butternut/ chantenaywortel/ kokos
Hoofdgerechten
Paling gebakken/ tartaar/ slaatje
Paling in t'groen
Kabeljauwhaasje/ prei/ beurre blanc
Tongrolletjes/ julliennegroentjes/ kreeftenjus
Eendenborstfilet/ savooi/ butternut
Lamskroon/ groenteratatouille/ tomaat
Hertekalffilet/ knolselder/ spruitjes
Stoofpotje van everzwijn/ wintergroentjes
Cataplana ( portugese vissoep)
U kan hier steeds kiezen voor puree, krieltjes, aardappelgratin als aardappelvariant bij het gerecht. Dit is inbegrepen in de prijs.
Desserts
Tarte tatin/ vanille
Chocoladessert/ nougat/ caramel
Panna cotta van rode vruchten
Deze menu komt op €50,00pp, u mag vrij kiezen uit dit aanbod. Indien er toch enkel maar 1 gang is gewenst is wordt de prijs aangepast.
NIEUWSBRIEF