Suggesties
Voorgerechten / Sharing
Dagsoep
€ 6.00
Bordje kaas
€ 6.00
Bordje salami
€ 6.00
Bordje gemengd
€ 10.00
Gandahamkroketten
€ 17.00
Kaaskroketten
€ 15.00
Calamares / tartaar
€10,00
Gemarineerde ansjovis
€ 5.00
Fazantkroketjes
€ 21,00
Nobashigarnalen / curry
€ 15.00
Gemarineerde kippevleugels
€ 11.00
Peppadews ( pepers, kruidenkaas)
€ 8,00
Huisbereide mini-garnaalkroketjes
€ 10,00
Samosa ( veggie)
€ 7,00
Pasta's
Huisgemaakte lasagne
€ 17,00
Spaghetti carbonara
€ 17.00
Spaghetti bolognaise
€ 16.00
Salades
Cesar Salade / kip / parmesan
€ 17.00 / € 22.00
Svenson Salade/ gerookte zalm/ei
€ 18.00 / € 23.00
Vlees & Visgerechten
Gentse stoverij
€ 23.00
Ierse ribeye natuur
€ 28.00
Ierse ribeye / saus naar keuze
€31,00
Steak natuur
€ 23.00
Steak / saus naar keuze
€ 26.00
Hesperolletjes/ witloof
€ 21,00
Scampi “maison”
€ 20.00 / € 25.00
Paling gebakken/ tartaar
Dagprijs
Zalmlasagne
€ 23,00
Slibtongetjes/ saladegarnituur/ tartaar
€ 26,00
Sauzen: peper, archiduc, bearnaise of rocquefort,...
Op bestelling
Paëlla “ mixta” ( 2p.)
€ 50.00
Couscous “royale” ( 2p.)
€ 45.00
Voor de kleintjes kunnen we gerust een aangepaste portie voorzien!
Desserts
Chocolademoelleux ( 20 min)
€ 11.00
Dame blanche / callebautchocolade
€ 9.00
Coupe advocaat
€ 10.00
Crumble van rabarber/ aardbei
€ 10.00
Sabayon ( 20 min.)
€ 12.00
Tarte tatin / vanille-ijs
€ 11.00
Pannenkoeken
Boter / suiker
€ 7.00
Confituur
€ 7.50
Ijs
€ 8.00
Mikado
€ 8.50
Allergisch?
Bent u allergisch? Vraag gerust achter onze specifieke allergenenlijst.
Onze daglunch
Onze chef-kok bereidt elke dag een verse lunch, bekijk hier wat er deze week op het menu staat.
Take-away
Geen tijd om zelf te te koken, maar wel zin in iets lekkers? Bekijk nu ook onze take-away formule.
NIEUWSBRIEF